Giulia Fardelli tilldelad Bjurzons premium

2024-03-07

Giulia Fardelli, som nu gör sin postdok vid Boston University, och är tidigare doktorand vid avdelningen för teoretisk fysik, har tilldelats Bjurzons premium för bästa doktorsavhandling.

Giulia Fardelli tilldelades i januari 2024 Bjurzons premium för bästa doktorsavhandling under 2023.

– Att få detta pris har varit en stor ära för mig. Det är otroligt glädjande att allt det hårda arbete jag lagt ner på att skriva min avhandling uppmärksammas på detta sätt. Det känns som en fantastisk avslutning på de otroliga åren jag haft i Uppsala under min doktorandtid. Jag lägger dem till mina minnen erfarenheter jag samlat på mig längs vägen, säger Giulia Fardelli.

Bjurzons premium utdelas utan föregående ansökan för ”… utmärkt avhandling av naturvetenskapligt innehåll författad av studerande eller yngre akademisk lärare.”

Senast uppdaterad: 2023-08-04